Čarape za dijabetičare - Sarajevo-Bosna i Hercegovina - Intersocks Italy logo
Intersocks Group je vodeći dizajner, proizvođač i distributer privatnih robnih marki i brendiranih tehnički projektovanih čarapa koje se koriste u sportu, slobodnom vremenu i na ostalim specijaliziranim tržištima. Intersocks Group također ima brojne ugovore o distribuciji za međunarodne sportske marke i marke namjenjene za slobodno vrijeme unutar i, u nekim slučajevima, izvan Europe, te posjeduje maloprodajnu djelatnost u Poljskoj. Snažan tržišni učinak Intersocks Group dokazuje konstantnim rastom iz godine u godinu.
Intersocks profil kompanije - tvornica
Intersocks profil kompanije - objekat
Pored toga što smo svjetski lideri u R&D i proizvodnji, dinamičan i pionirski duh je ono što nas čini temeljima industrije sportskih čarapa i čarapa namjenjenih aktivnostima na otvorenom. Naše licence za proizvodnju i distribuciju uključuju brandove kao što su Salomon, Nordica, Ironman i K2. Naši klijenti privatnih robnih marki su, također, ključni igrači na tržištima sportske opreme i aktivnostima na otvorenom: North Face, Asics, Burton, da spomenemo samo neke. Svi naši klijeni dijele istu potrebu – visokokvalitetne proizvode koji predviđaju potrebe tržišta i podižu standarde industrije, a sve to mi isporučujemo.
Osim čarapa, Intersocks Grupa ima značajnu i rastuću distribuciju niza pažljivo odabranih sportsko-životnih i brandova namjenjenih aktivnostima na otvorenom s naglaskom na zemlje srednje i istočne Europe, a sekundarni fokus na širu Europu, Srednji Istok i Oceaniju. Grupa Intersocks pruža učinkoviti pristup ključnim veleprodajnim i maloprodajnim putevima na tržište za vlasnike i proizvođače sportske odjeće i dodatne opreme. Osim toga, vlastita maloprodaja Grupe radi i širi se unutar CEE. Primjeri brandova koji imaju ugovore o distribuciji s Intersocks Group uključuju Crocs, Hunter, Spenco, Berghaus, Kangaroos, Strengthtape i Ironman Sunčane naočale.
Intersocks profil kompanije - zaposleni